لیست اختراعات بهاره برهاني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1402/06/07
تاریخ ثبت: 1402/12/19
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع توليد شربت زنبور عسل غني شده با اسيدهاي آمينه تغييرات اقليمي، خشكسالي، آلودگي¬هاي زيست محيطي، تغيير الگوي كشت و كشت¬هاي تك¬محصولي و استفاده از آفت¬كش¬ها منجر به وارد آوردن استرس شديدي به كلني¬هاي زنبور عسل و در پي آن كاهش عملكرد، تضعيف سيستم ايمني، حساس شدن در برابر بيماري¬ها و در نتيجه تلفات مي¬گردد. لذا، تغذيه مناسب و بهينه كلني زنبور عسل از عوامل مهم حفظ سلامت كلني، جمعيت بهينه براي حصول عملكرد حداكثري و جلوگيري از تلفات است. تغذيه زنبور عسل به صورت كاملا سنتي و صرفا بر پايه ارائه شربت شكر بود كه اين امر به دليل مشكلات و سختي¬هايي كه دارد قادر به تامين كامل نياز كلني¬هاي زنبور عسل نمي¬باشد. ارائه شربت قندي زنبور عسل غني شده با اسيدهاي آمينه ضروري علاوه بر تامين انرژي با فراهم آوردن احتياجات پروتئيني، مي¬تواند باعث افزايش توانايي زنبور عسل در مقابله با استرس گردد. اين محصول علاوه بر تامين انرژي مورد نياز زنبور عسل از طريق فراهم آوردن مونوساكاريد¬ها نه تنها بازدهي عملكردي بالاتري نسبت به شكر سفيد دارد، بلكه با ارائه اسيدهاي آمينه ضروري، مواد معدني و ويتامين¬ها كه عمدتا در گرده گياهان كمبودشان وجود دارد، افزايش پرورش لارو، افزايش سلامت زنبور و افزايش عملكرد سيستم ايمني بدن زنبور را به همراه خواهد داشت. Honey bee sugar syrup feed monosaccharides and disaccharides,various amino acids, various vitamins, phenolic compounds and additives required by honey bees for their nutrition during their life.

تاریخ اظهارنامه: 1403/11/07
تاریخ ثبت:
خلاصه اختراع:

شربت اينورت توليد شده در صنايع مختلف به عنوان شيرين¬كننده استفاده مي¬شود كه با توجه به شيريني بيشتر اين شيرين كننده درصد مصرف آن نسبت به ساكارز و شربت گلوكز براي رسيدن به يك شيريني مشخص كمتر مي¬باشد. در صنايع قنادي، نانوايي، تخميري، و... كاربرد دارد. روش معمول توليد شربت اينورت استفاده از اسيد و آنزيم اينورتاز است كه محدوديت¬هاي زيادي داشته و وابسته به توليد و واردات ساكارز به عنوان سوبسترا است. روش جديد ذكر شده در اين پژوهش بر اساس استفاده از نشاسته ذرت به عنوان سوبسترا، و با استفاده از چندين آنزيم صنعتي و در دسترس بوده است كه مي¬تواند جايگزين روش¬هاي توليد شربت اينورت با اسيد و آنزيم اينورتاز شود

تاریخ اظهارنامه: 1403/11/07
تاریخ ثبت: 1404/02/24
خلاصه اختراع:

شربت اينورت توليد شده در صنايع مختلف به عنوان شيرين¬كننده استفاده مي¬شود كه با توجه به شيريني بيشتر اين شيرين كننده درصد مصرف آن نسبت به ساكارز و شربت گلوكز براي رسيدن به يك شيريني مشخص كمتر مي¬باشد. در صنايع قنادي، نانوايي، تخميري، و... كاربرد دارد. روش معمول توليد شربت اينورت استفاده از اسيد و آنزيم اينورتاز است كه محدوديت¬هاي زيادي داشته و وابسته به توليد و واردات ساكارز به عنوان سوبسترا است. روش جديد ذكر شده در اين پژوهش بر اساس استفاده از نشاسته ذرت به عنوان سوبسترا، و با استفاده از چندين آنزيم صنعتي و در دسترس بوده است كه مي¬تواند جايگزين روش¬هاي توليد شربت اينورت با اسيد و آنزيم اينورتاز شود

موارد یافت شده: 3